Hledání


Rubriky
 GSM software
 Hardware
  Notebooky
    Prestigio
 Obecně
 Nokia
 Siemens
 Sony Ericsson
 Alcatel
 Ericsson
 Motorola
 Panasonic
 Philips
 ostatní značky
 Operátoři
 PDA4U.cz
 Digiťáky
 F.A.Q. - dotazy
 Fórum
 GSM banka
 GSM zábava
 Manuály, příručky
 MMS zprávy
 O nás
 Odblokování
 Příslušenství
 Reklama u nás
 SMS zprávy
 Tablet PC
 WAP

Databáze telefonů
 


Porovnání vlastností

Informační servery:
Nabídka práce z domu!

LEVNÁ PŮJČKA!

Jak zhubnout?


Doporučujeme

Počitadla
reklama:

Recenze: notebook Prestigio Nobile 156 - slušný výkon za slušné peníze - 1. část


Recenze: notebook Prestigio Nobile 156 - slušný výkon za slušné peníze - 1. část

Mezi výrobce notebooků se nedávno zařadila také značka Prestigio. Chlubí se například vysokým výkonem, značkovými komponenty, nízkou cenou, velkou výdrží baterie, tříletou zárukou a širokou servisní sítí i v ČR. Notebooky Prestigio se díky tomu prodávají jak na běžícím pásu, nyní vám proto v první části recenze nabízíme bližší pohled na model střední cenové kategorie Nobile 156 i ze strany běžného uživatele.

 

Design a popis: část první

Prestigio Nobile 156
nobile156_02
Prestigio Nobile 156
nobile156_01

Design a popis

Rozměry notebooku jsou 326 x 270 x 32 mm, hmotnost 2,77 kg. Horní část tohoto modelu je tvořena kombinací dvou odstínů elegantní stříbrné barvy, vprostřed s nápisem Prestigio, v zadní části zhruba uprostřed se pak nacházejí tři kontrolky, signalizující běh přístroje, stav úsporného režimu a bezdrátové komunikace.

Prestigio Nobile 156 - pohled zvrchu
nobile156_zvrchu
Prestigio Nobile 156 - pohled zespodu
nobile156_zespodu

Dolní část přístroje je klasicky tmavě šedá. Odtud bychom se dostali k baterii a při troše šroubování k pevnému disku a hlavní paměti.

Prestigio Nobile 156 - pohled zepředu
nobile156_zepredu

Podíváme-li se na přední část, kromě zajišťovací západky displeje tu najdeme DVD/CR-RW mechaniku s LED indikační diodou, která svítí, pokud je mechanika aktivní. Je tu také otvor pro její nouzové vysunutí - pakliže je počítač vypnutý, vsunete-li do něj například silnější jehlu, můžete optický disk i tak vyjmout.

Prestigio Nobile 156 - pohled zprava
nobile156_zprava

A co najdeme v pravé části? Jen otvor pro připojení bezpečnostního zámku počítače (kompatibilní Kensington).



text tohoto článku je rozdělen do více kapitol, zde jimi můžete listovat
 Popis: část druhá >>
 
publikováno: 19.10.2004, autor: Simona Pěničková
počet čtenářů: 28759
Přidej do: Linkuj si !Jaggni to!asdf.sk
Hodnocení článku:
Dosavadní hodnocení:Ø 2.54 z 24 známek
1 2 3 4 5  
ohodnoťte článek známkou jako ve škole


Související články:

Další související články

Názory čtenářů
19.10.2004, 21:21Klabosnice ...zdenny
11.01.2005, 03:43   RE: Klabosnice ...anonym
17.11.2004, 20:09firewireanonym
17.11.2004, 21:05   RE: firewireJarek Jesenský
12.01.2005, 21:25      RE: RE: firewireanonym
12.01.2005, 23:13         RE: RE: RE: firewireJarek Jesenský
13.01.2005, 15:36         RE: RE: RE: firewireJarek Jesenský
03.02.2005, 18:31grafika??anonym
08.03.2005, 23:50Je to jasnýanonym
11.03.2005, 01:25vetracekJiri Tobola
11.03.2005, 02:06   RE: vetracekJarek Jesenský
11.03.2005, 11:36      RE: RE: vetracekJiri Tobola
16.05.2005, 21:58         RE: RE: RE: vetracekanonym
16.05.2005, 22:13            RE: RE: RE: RE: vetracekJarek Jesenský
16.05.2005, 22:23            RE: RE: RE: RE: vetracekanonym
27.05.2005, 07:55156G - rolovací klávesaanonym
05.06.2005, 00:15Hlučnostanonym
05.06.2005, 06:25   RE: HlučnostJarek Jesenský
19.11.2006, 16:51      RE: RE: Hlučnostanonym
19.11.2006, 19:05         RE: RE: RE: HlučnostJarek Jesenský
26.06.2005, 12:42   RE: Hlučnostanonym
26.06.2005, 12:44      RE: RE: Hlučnostanonym
07.08.2005, 19:28P 156anonym
07.08.2005, 20:43   RE: P 156Jarek Jesenský
05.11.2005, 19:38      RE: RE: P 156anonym
 
 
Chcete-li odebírat všechny komentáře k tomuto článku na e-mail, zaregistrujte se prosím a přihlašte (vpravo nahoře)
 

vyhledávání na Internetu, v tomto magazínu, nebo v eShopu:

Google
 

reklama




Stránky si právě prohlíží 452 návštěvníků
Přihlášení návštěvníka
username:
heslo:
 
Chci se také zaregistrovat
zapomenuté heslo?

Reklama

Využíváte již rychlé mobilní připojení přes 3G?
 ne, je to příliš drahé (24.1 %)
|
 
 ne, nic takového nepotřebuji (21.3 %)
|
 
 ne, můj operátor ho u nás ještě nenabízí (18.2 %)
|
 
 ano, i když je to dost drahé (17.3 %)
|
 
 ano, cena odpovídá přínosu (18.9 %)
|
 
anketa spuštěna: 18.07.2010
Celkový počet hlasů: 9726

Jiná odpověď
další ankety

Reklama

Nejčtenější články za posledních 7 dní
 Recenze: UMAX Premier DS-4331 - malý digitální šperk pod stromeček (333)
 Megarecenze: Canon PowerShot A510 – zlevňujeme, zmenšujeme, zkvalitňujeme (290)
 Megarecenze: Alcatel OT 756 - stylový telefon pro mladé (271)
 Megarecenze: Canon PowerShot A80 boří představy o lowendu (213)
 Nové přenosné a dokovací reproduktory pro chytré mobilní telefony a tablety (197)


Reklama


Nejčtenější články
 Speciální kódy pro telefony Nokia (363035)
 Sexual Positions - instalujte po 22.00 hodině (269459)
 Aktuální verze firmware všech telefonů Nokia na jednom místě (245085)
 Nokia LogoManager - download verze 1.2.41 + starší a češtiny k nim (224989)
 Jimm česky a zdarma - další ICQ klient pro Java telefony! (202647)

Nejkomentovanější články
 Speciální kódy pro telefony Samsung (1107)
 Zkušenosti s Digi TV (597)
 Notebook Prestigio P157 s novou grafikou ATI Radeon 9700 - testy (553)
 Jimm česky a zdarma - další ICQ klient pro Java telefony! (459)
 Speciální kódy pro telefony Nokia (455)

Reklama



Návštěvnost gsm4U.cz měří iAudit | RSS gsm4U.cz pro Váš server | reklama na gsm4U.cz | jak se stát redaktorem gsm4U.cz
© 2000 - 2016 - KONYTECH s.r.o., všechna práva vyhrazena. | About Us | Design a kód. | ISSN 1214-3022
hostujeme u Web4U.cz